Wednesday 9 February 2011

Sayısal'da Finlandiya

NOT: EuroMillions - Avrupa'nın en büyük devlet piyango. Bu bağlantı yalnızca üzerinden bir hafta içinde gluto.com ücretsiz Play: http://gluto.com/rf/fhxcyep6/


Finlandiya'da, ülkenin loto oyunları ve ipuçları sunulan ve Veikkaus tarafından düzenlenen - Zaten Veikkaus tarafından sunulan daha popüler oyunlarından bazılarını biliyor olabilir.
Fin piyango bazıları sadece oyun değil ve Finlandiya'da çıkarmak, ancak Danimarka Play örneğin bir Nordic işbirliği kapsamında, katılım Eğer bilet satın alabilirsiniz lisanslı piyango ajanlar ile mümkündür - alternatif çevrimiçi bir piyango acente aracılığıyla piyango oynayabilirsiniz, Buradasınız GLUTO.com EuroMillions piyango sağlar.


Biliyor muydunuz ... 

Çevrimiçi bir piyango ajan işyeri, vs, size dünyanın en büyük piyango ev katılmasına olanak sağlar. ve böylece çekilişe ölçüde kazanma şansınızı artırmak - Lotto GLUTO.com web sitesi size katılabilir böylece kendi yaptığınız daha size çok daha fazla satır ve kombinasyonları ile bir piyango grubunda oynamaya sunuyor.

Aşağıdaki Fin piyango organizatör Veikkaus tarafından sunulan oyunlar kapsamlı bir derlemedir. veya daha fazla bilgi sadece basit aşağıdaki linklere tıklayın, resmi Fince piyango kuruluşu ziyaret edin. Resmi Fince piyango sitesi, www.lotto.fi ziyaret.


Veikkaus loto - Viking Lotto 

Viking Lotto kuzey ve İskandinavya çapında bilinen, o kuzey ve Danimarka ve Finlandiya Oyunu piyango en büyük piyango olduğu resmi sağlayıcıları arasında yer alıyor - Ayrıca örneğin Norveç ve İsveç için de Viking Lotto oynayabilirsiniz. Viking Lotto Finlandiya milli piyango amiral gemisi olduğunu! O 7 / 39 olarak bilinen tipik bir piyango oyunu - Eğer 39 olası arasından 7 numara seçmeniz gerekir, bunun anlamı ve yedi seçilen loto numaraları büyük ödül kazanmak için çizilen bu aynı olmalıdır.

Veikkaus tarafından Finlandiya'da ödenir büyük piyango ödülü olarak yüksek Finlandiya'da 6.900.000 € gibi oldu euro kullanır - ödül ve 2009 yılı Kasım ayında ödedi. resmi Fin piyango web sitesini ziyaret etmek için aşağıdaki linki tıklayınız. www.lotto.fi Ilk çok uluslu Finlandiya'da her piyango.


Viking Lotto, onu Finlandiya, Veikkaus ve Danimarka Çal ve Svenska Spel gibi diğer Nordic piyango arasında bir işbirliği içinde ilk uluslararası piyango oldu. Danimarka, Finlandiya ve İsveç, Norveç, İzlanda ve Estonya Viking Lotto oynayabilirsiniz yanında.Diğer ülkelerde başka şeyler Vikingalotto, Çarşamba Lotto, Viking Lotto, Norveç Viking Lotto arasında Viking Lotto, denir. O İskandinavya'da şüphe en popüler piyango ve 10.000.000 € gibi yüksek olmuştur ana ödüller yoktur.


Danish Çal, www.lotto.dk üzerinde Viking Lotto (Çarşamba Loto) ayrıntılı bir açıklamasını okuyun numaraları ve Viking Loto sonuçları kazanan piyango Veikkaus, Danca Kumar ve diğer resmi web siteleri üzerinden ulaşılabilir. büyük piyango ödüllerinden biri kazanan size iyi şanslar dilerim.


Finlandiya'nın ikinci resmi loto 
Viking Lotto Finlandiya'da son derece popüler olsa da, bu yüzden bir Finlandiya gerçekten heyecan verici bir piyango olan Lotto Veikkaus (lotosta), unutmamalıyız.Lotosta tipik bir büyük ödül 5 milyondur. 



NOT: EuroMillions - Avrupa'nın en büyük devlet piyango. Bu bağlantı yalnızca üzerinden bir hafta içinde gluto.com ücretsiz Play: http://gluto.com/rf/fhxcyep6/

No comments:

Post a Comment